12 November 2010

Should I or shouldn't I...

WORK
After SPM?

But where? -_-"



6 Awan:

. sabrina . berkata...

mcD , hee

izZah_hiMe68 berkata...

JJ? gaji leh tahan! hehe

zainalalieff berkata...

Sabrina - McD kedekut sejam kasi 3.50 je. Sebulan dapat 650. Pastu keje banyak macam nak bunuh orang. Not worth it. Bab-bab ni mmg wajib choosy :D

Izzah - JJ? Quite far from my house. Tot of working at GSC. Bole jenjalan lepas kerja. Kill two birds with one stone ;P

Dila Jamalia berkata...

cari butik. kau boleh speaking pun kan. gaji tinggi. nanti boleh belanja aku minum teh O hehe :)

Munah berkata...

Kerja kedai makan. Restoran. Yang ada khidmat serving. Bukan yang macam McD. Function jugak. Kau dapat lebih mengenali orang. Kau dapat belajar macam mana nak layan orang yang bermacam-macam perangai. Ni pengalaman aku la :))

zainalalieff berkata...

Dila - keje butik ya? Kau bukak ah butik jual tudung. Aku keje ngan kau. Boleh?

Munah - tak berani sebab aku ni clumsy. Kang pecah pinggan mangkuk satu hal lagi nak ganti. Mak aku bukak restoran lagipun. Kat kedai sendiri pun da malas. Prefer to work at somewhere yang aku boleh bercakap. Any suggestion?