11 November 2010

Entri pendek #3

"KAU NAK SPM PUN BOLEH LAGI ONLINE EH?"
- Mangkuk bin Hayun

Kau ingat aku sorang je ke calon SPM yang online saat-saat genting ni? Ramai lagi lah. Tak caya gi check out Facebook senior-senior kau. Bising!

Lagipun online ni boleh release stress. Kau tak caye? Tapi melekakan. Everything has its pros and cons. Jadi, jangan bishing.

7 Awan:

mimie berkata...

yelah ,saye pon spm but still boleh online lagi.takkan nk mengadap buku 24 jam kot kan.

zainalalieff berkata...

Yeap. Online is my daily routine. Tak dapat laptop, phone pun jadi :D

Sometimes orang yang tanya tu pun tak sedar diri. Diri sendiri form 5 nak SPM, tanya soalan tu dekat YM/MSN.

You get what I'm trying to tell you? Haha.

mimie berkata...

i get that .same goes to me online is my daily routine eventhough dapat online semint pon jadi lah .hehe.

izZah_hiMe68 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
izZah_hiMe68 berkata...

yep... me too...
macam lah efek sangat kan...
epelah orang yang tanye soalan tu..
tak patut tol..

zainalalieff berkata...

Mimie - a minute in heaven :P

Izzah - tu lah. I dont think online ni affecting my marks pun. Kadang2 online bukan buta2 je cari jugak imfo yg usefull kan. Hey good luck SPM!!

mimie berkata...

hey u .goodluck for spm :)